
KANEL/KARDEMUMMA-KNUTAR
En vetedeg fylld med smör, socker och kanel eller kardemumma efter smak och tycke. Toppad traditionsenligt pärlsocker.
Varsamt gräddad till gyllenbrun.

SOLSKENSBULLAR
Kardemumma smaksätter denna fluffiga bulle. Fylls med en len vaniljkräm och doppas i sött strösocker.

VETEFLÄTA
En längd där man själv bestämmer hur bred skivan ska vara.
Vetedeg som fylls med kanel eller kardemumma och smör.

MOROTSRUTOR
Denna kaka blir extra saftig med morötter i smeten.
Gräddas till en mjuk kaka som toppas med en färskostkräm och råriven morot.

SYLTKAKOR
En av många klassiska småkakor
Traditionsenligt fylld med hemlagad hallonsylt.

BROWNIE
En rikt chokladsmakande ruta, lite ”kladdig” och preppad med vit choklad. Passar vilken fikastund som helst.

CHOKLADCOOCKIE
Muscovadosocker och hackad choklad ger denna kaka en härlig smak.
Toppad med flingsalt och ringlad mörk choklad.

BONDKAKA
En av de ”gamla” klassikerna. Hackad sötmandel, svenskt smör och gyllengräddade.

CHOKLADSNITTAR
Denna kaka påminner om det traditionella chokladbrödet.
Är toppat med en kaffecrem och riven kokus.