Bullar & Kakor

KANEL/KARDEMUMMA-KNUTAR

En vetedeg fylld med smör, socker och kanel eller kardemumma efter smak och tycke. Toppad traditionsenligt pärlsocker.
Varsamt gräddad till gyllenbrun.

SOLSKENSBULLAR

Kardemumma smaksätter denna fluffiga bulle. Fylls med en len vaniljkräm och doppas i sött strösocker.

VETEFLÄTA

En längd där man själv bestämmer hur bred skivan ska vara.
Vetedeg som fylls med kanel eller kardemumma och smör.


MOROTSRUTOR

Denna kaka blir extra saftig med morötter i smeten.
Gräddas till en mjuk kaka som toppas med en färskostkräm och råriven morot.

SYLTKAKOR

En av många klassiska småkakor
Traditionsenligt fylld med hemlagad hallonsylt.

BROWNIE

En rikt chokladsmakande ruta, lite ”kladdig” och preppad med vit choklad. Passar vilken fikastund som helst.

CHOKLADCOOCKIE

Muscovadosocker och hackad choklad ger denna kaka en härlig smak.
Toppad med flingsalt och ringlad mörk choklad.

BONDKAKA

En av de ”gamla” klassikerna. Hackad sötmandel, svenskt smör och gyllengräddade.

CHOKLADSNITTAR

Denna kaka påminner om det traditionella chokladbrödet.
Är toppat med en kaffecrem och riven kokus.